info@climatechbvba.be
 
 

Activiteiten

Sanitair

Climatech bvba staat ook bekend om de zorgvuldige plaatsing van sanitaire installaties.  Wij zitten graag met u rond de tafel om uw behoeften grondig te kennen en te peilen welke oplossing op maat van uw project is. Hierbij blijven de nadruk leggen op kwaliteit, energiezuinigheid en vakmanschap.

HVAC

Climatech bvba is gespecialiseerd in al uw renovatie- renovatieprojecten rond verwarming, ventilatie, koeling en airco en heeft een sterke ervaring opgedaan binnen verschillende sectoren. Of het nu gaat over een laboratorium, een kantoorgebouw of een groot restaurant, wij vinden steeds de gepaste oplossing.

Verwarming

Wij zijn volledig thuis in het ontwerp, de plaatsing en het onderhoud van klein- tot grootschalige verwarmingsinstallaties. Door ons voortdurend te verdiepen in nieuwe technologieën werken wij een verwarmingsoplossing uit die een maximaal rendement oplevert én energiezuinig is. En dat drukt uw energiekosten.

Ventilatie

Door de nieuwste isolatietechnieken wordt ventileren steeds belangrijker. Een degelijk ventilatiesysteem zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit. Daarbij denken we ook aan energie-efficiëntie: we installeren bijvoorbeeld ook een warmterecuperatiesysteem. Dat haalt de warmte (of koude) uit de afgevoerde lucht en voegt deze toe aan de verse instromende lucht.

Koeling

Steeds meer professionelen verkiezen om ook een koelingsysteem te laten installeren. Door de nieuwste technieken kunnen verwarming en airconditioning gecombineerd worden in één toestel, een warmtepomp. Op die manier kunt u de temperatuur in uw gebouw steeds optimaal regelen.

Wij verzorgen de installatie van A tot Z: wij installeren een volledig koelingsysteem, conform alle geldende normen, en zorgen voor de dimensionering, de plaatsing en de opstart ervan.