info@climatechbvba.be
 
 

Koeling & Ventilatie

Installatie

Verwarming en airco in één

Steeds meer particulieren verkiezen om ook airco te installeren in hun woning. Door de nieuwste technieken kunnen verwarming en airconditioning gecombineerd worden in één toestel, een warmtepomp. Op die manier kunt u de temperatuur in uw woning steeds optimaal regelen.

Wij verzorgen de installatie van A tot Z: wij installeren een volledig koelingsysteem, conform alle geldende normen, en zorgen voor de dimensionering, de plaatsing en de opstart ervan.

Ventilatie: goed voor uw gezondheid

Door de nieuwste isolatietechnieken is het zeer belangrijk om uw woning goed te ventileren. Vroeger kon de verse lucht via spleten en kieren zomaar de woning binnen, maar omdat we vandaag steeds meer en beter isoleren, is dat veel minder het geval.

Zonder een goede ventilatie hoopt vocht zich op met schimmels tot gevolg en is de luchtkwaliteit binnen uw woning ongezond. Een degelijk ventilatiesysteem is dus noodzakelijk. Het energieverlies wordt door ons tot een minimum herleid: een warmterecuperatiesysteem haalt de warmte (of koude) uit de afgevoerde lucht en voegt deze toe aan de verse instromende lucht.

Ecocheques

U kunt met ecocheques betalen voor de aankoop en plaatsing van een ventilatiesysteem, dat voldoet aan de norm NBN 50-001 types C (met vraagsturing) en D (met warmteterugwinning).

Onderhoud

Een degelijk onderhoud van uw airconditioning- en koelingsinstallatie is essentieel om de goede werking ervan te verzekeren. Op die manier verlengt u de levensduur van uw airco, voorkomt u onaangename geurtjes en kunt u uw energieverbruik tot wel 30% verminderen.

Climatech bvba zorgt voor een optimaal onderhoud van uw airco:

  • Reinigen van de filters in de binnenunit
  • Reinigen van de buitenunit
  • Controleren van de regelapparatuur
  • Controleren van het koelmiddel door middel van een lekkagetest
  • Testen van de condenspomp

Herstellingen

Uw koelingssysteem werkt niet meer? Laat het dan tijdig herstellen door een erkend vakman! Hiervoor kunt u ook rekenen op Climatech bvba.

24/7 bereikbaar op 03 325 27 04 of stuur ons een bericht